Deprecated: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in /customers/a/d/8/turfstekerslaand.nl/httpd.www/sites/all/modules/multiupload_filefield_widget/multiupload_filefield_widget.field.inc on line 134 Wat is SOT? | Turfstekerslaand

Wat is SOT?

Wat is SOT?

Foto boven: SOT van vruuger. We maken dit jaar een mooie nieuwe foto. 

Stichting Optocht Turfstekerslaand. Daar staat de afkorting SOT voor. SOT organiseert de beide carnavalsoptochten: de jeugdoptocht op vrijdag middag en de carnavasloptocht op zondag. Maar dat is niet het enige dat SOT organiseert. Ook organiseert SOT het Prinsenbal in november, de grootste kenderoptocht op vrijdag, de opening van carnaval op vrijdag, de sleuteloverdracht op zaterdag, de grote optocht op zondag, kendercarnaval op maandag en de sluiting van carnaval op dinsdag. 

SOT bestaat uit vijf bestuursleden allemaal afkomstig uit verenigingen vanuit Turfstekerslaand. Als bestuur hebben we de visie om carnaval in Turfstekerslaand steeds groter te maken. Hoe doen we dit? We vinden tradities en een hecht verenigingsleven belangrijk. Daarnaast richten we ons sterk op de jeugd. De jeugd heeft tenslotte de toekomst. We ondersteunen jonge clubs en we proberen ervoor te zorgen dat steeds meer jeugdige clubs zich inzetten voor carnaval in Turfstekerslaand. Dit doen we door o.a. het verzorgen van carnavalslessen op basisscholen en het organiseren van excursies naar bouwplaatsen voor basisscholen.

Carnaval is een volksfeest en dit moet altijd zo blijven!

Alaaf! Marco, Tom, Koen, Lidewij en Bart

 

Op de (oude) foto van vruuger: v.l.n.r. Tom van Iersel (penningmeester), Thomas Brekelmans (Sponsoring & PR), Marco Smulders (Voorzitter), Mark Damen (erelid SOT)