Zatheiligman bezoekt de Slijpers

Zatheiligman bezoekt de Slijpers

Deze dagen hebben de Sint en zijn pieten het ontzettend druk met het vullen van al die schoentjes en het uitdelen van cadeautjes aan zoete kindertjes. Dan wil de Sint soms ook even een avondje stoom afblazen. Maar ook daar heeft de Sint een hulpsinterklaas voor: Pinterklaas de zatheiligman. Vergezeld door twee druk strooiende Pieten bracht hij een bezoek aan het Snooker. 

De Slijpers gingen rond met lootjes. Je kon een paar lootjes kopen en hopen op het winnen van mooie prijzen. Maar dan moest je wel eerst even op eigen risico op schoot bij Pinterklaas. En pas op want veur ge ut wit zitte er aon vaast! De pieten hadden erg goed hun best gedaan om te zorgen dat er tussen de cadeautjes voor ieder wat wils zat. Het waren wel cadeautjes voor grote kinderen. Een meisje mag met carnaval als politie want ze kreeg handboeien. Een ander meisje zal als Harry Potter gaan want die kreeg van Pinterklaas een hele mooie grote roze toverstaf.

De toon was gelijk gezet. Toen alle cadeautjes uitedeeld waren en de laatste meisjes én jongens (Pinterklaos kèkt nie zo naauw) op schoot hebben gezeten startte de dj een aantal feestplaatjes en barstte het feest los. Van links... naar rechts... totdat Pinterklaas z'n zak leeg had leeggeschud en weer de daken op moest.

Voor de Slijpers is het carnavalsjaar weer met een goei feest van start gegaan. Het was een mooie avond!

Dank u Pinterklaasje.